Caserta-filmpjes

Nu (ook) in Italië iedereen thuis zit, heeft het MiBACT (het Ministero per i beni e le attività culturele e per il turismo, in het Nederlands: het Ministerie voor cultureel erfgoed en activiteiten en voor toerisme) op hun YouTube kanaal veel filmpjes geplaatst van musea en toeristische trekpleisters plus video’s van medewerkers hiervan die vanuit huis werken. Ook van Caserta, het geesteskind van onze vriend Luigi Vanvitelli, staan een aantal video’s online, zie onderstaand (twee korte algemene filmpjes maar ook een lange met een wandeltocht). Voor wie zich verveelt of voor wie zich eventjes wil vergapen 😉

Eén gedachte over “Caserta-filmpjes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: